FAQ

Hoe maak ik een afspraak?

Neem eerst contact op via het contactformulier om een afspraak te maken. Als je liever persoonlijk je tatoeage-ideeën bespreekt is dat ook mogelijk op afspraak. Bij het plannen van een tatoeagesessie wordt een aanbetaling van 50 euro verwacht (over te maken, contant of met pin). Voor grotere tatoeages kan een hoger aanbetalingsbedrag worden gevraagd. Je kunt de afspraak tot 48 uur van tevoren verzetten bij hinder; anders vervalt de aanbetaling.

Ik wil graag een custom tattoo, is dat mogelijk?

Mya maakt graag een uniek ontwerp naar jouw wensen. Er is een aanbetaling vereist om de tatoeagesessie te bevestigen. Mya streeft ernaar om op de dag van de tatoeageafspraak het ontwerp gereed te hebben en anders kan het ontwerp eerder worden bekeken na overleg.

Waar moet ik rekening mee houden bij een tatoeagesessie?

Houd er rekening mee dat een tatoeagesessie soms langer kan duren, dus plan geen belangrijke afspraken direct na een tatoeageafspraak. Zorg ervoor dat je voldoende energie hebt; neem eten en drinken mee. Vermijd alcohol de dag ervoor en op de dag van de sessie, omdat dit het bloed verdunt en de sessie kan verlengen.

Hoe wordt de tatoeageprijs berekend?

Voor kleinere tatoeages geldt een motief prijs. Voor grotere tatoeages met meerdere sessies wordt vaak een uurtarief gehanteerd. Het starttarief is 70 euro, vanwege de materiaalkosten.

Mag er nog met gekleurde inkt getatoeëerd worden?

Ja, er mag zeker met gekleurde inkt worden getatoeëerd. Er is steeds meer GGD-goedgekeurde tattoo-inkt beschikbaar voor veilig gebruik.

Ik ben zwanger, mag ik getatoeëerd worden?

Helaas is tatoeëren niet toegestaan, ook niet tijdens borstvoeding. Wacht na de geboorte minstens een jaar vanwege de veranderde hormoonhuishouding; dit kan een nadelig effect hebben op de tatoeage.

Wat gebeurt er met mijn aanbetaling als ik de tattoo toch niet laat zetten?

Bij annulering van de afspraak wordt de aanbetaling ingehouden.

Mya InkMolenvlietbrink 2483448 HS WoerdenGoogle Mapsinfo@mya-ink.nl0348 754 071mya_ink
OpeningstijdenMa: geslotenDi t/m vr: 12:00 – 18:00Za: 12:00 – 17:00Zo: gesloten